Over MKBedrijfswaarde

ons

Tom van der Hoff is als herstructureringsdeskundige werkzaam in Europa. Doordat zijn vader arts was bij de WHO heeft hij zijn jeugd doorgebracht in het buitenland. Jarenlang is Tom werkzaam geweest als CFO voor diverse bedrijven in Nederland en het buitenland. Hij heeft veel ervaring opgedaan bij het herstructureren van bedrijven. Als Register Valuator is hij verplicht zich permanent op vakinhoudelijk gebied bij te scholen waardoor hij beschikt over de kennis die noodzakelijk is voor deze kwalitatief hoogwaardige beroepsuitoefening.

Naast het herstructureren begeleidt Tom ook ondernemers bij koop of verkoop van hun onderneming. Voor deze activiteiten kunt u terecht op de bijbehorende website: MK-Bedrijfsoverdrachten.

Behalve bij het Nederlands Instituut van Register Valuators (NiRV) is Tom ook aangesloten bij de National Association of Certified Valuators and Analysts (NACVA) die meer dan 7000 individuele leden heeft, verspreid over de hele wereld.

over ons

Alexandra van der Hoff-Jordaans is in Limburg opgegroeid. Na haar rechtenstudie en studie personeelsmanagement is zij jarenlang HRM-adviseur geweest in het bedrijfsleven. Inmiddels heeft zij ruim 10 jaar ervaring in bedrijfsoverdrachten.

Heeft u interesse

Maak een vrijblijvende afspraak

  Onze sectoren waar wij als herstructureringsdeskundige actief zijn

  Agri-food

  Bouw

  Industrie

  Detailhandel

  Dienstverlening

  Transport

  Groothandel

  WordPress Lightbox Plugin