MKBEDRIJFSOVERDRACHTEN bestaat 10 jaar
Date :
22 March 2018

MKBEDRIJFSOVERDRACHTEN bestaat 10 jaar! Ter gelegenheid hiervan hebben we ook een nieuwe beveiligde website: https://www.mk-bedrijfswaarde.nl . Neem gerust een kijkje!

(mocht de link niet werken, plak de link dan in de browser).

Reacties zijn van harte welkom!

Velen weten inmiddels dat wij actief zijn in bedrijfsoverdrachten en -waarderingen. Minder bekend is dat wij ondernemers periodiek vanuit een financieel perspectief begeleiden. De kwaliteiten van veel MKB-ondernemers liggen vaak in de sfeer van commercie en techniek, maar op financieel gebied is vaak professionele hulp nodig. Deze hulp bieden wij.

Minder bekend is dat de wetgeving rondom de zogenaamde “Flex-B.V.” ertoe leidt dat bestuurders en aandeelhouders van B.V.’s een uitkeringstest moeten doen voordat zij dividend uitkeren. Bij onzorgvuldigheid kan dit leiden tot aansprakelijkheid van bestuurders en aandeelhouders van de B.V. Wij kunnen dit risico beperken.

Bij een bedrijfswaarderingsgeschil wenden partijen zich níet tot een rechter maar kiezen voor een onafhankelijk deskundige. De adviseur oordeelt naar redelijkheid en billijkheid op basis van kennis en ervaring. Het procedureverloop via MKBedrijfsoverdrachten is informeel en op maat. De doorlooptijd is kort, zodat snel tot een oplossing kan worden gekomen.

 

Om ons jubileum luister bij te zetten bieden wij tot 1 mei 2018 bij alle opdrachten die worden verstrekt met een minimale omvang van € 1.500 (excl. BTW) een korting aan van € 250 (excl. BTW).

 

 

Related posts

Multiples en waarderen
Multiples en waarderen

De (on)zin van multiples en waarderen. Op 8 februari 2021…

0 comments
Verplichtstelling
Verplichtstelling pensioenfonds en bedrijfsovername

Onderzoek verplichtstelling pensioenfonds in geval van bedrijfsovername. Pensioen is een…

0 comments
WordPress Lightbox Plugin