MKBEDRIJFSOVERDRACHTEN bestaat 10 jaar

Datum :
22 maart 2018

MKBEDRIJFSOVERDRACHTEN bestaat 10 jaar! Ter gelegenheid hiervan hebben we ook een nieuwe beveiligde website: https://www.mk-bedrijfswaarde.nl . Neem gerust een kijkje!

(mocht de link niet werken, plak de link dan in de browser).

Reacties zijn van harte welkom!

Velen weten inmiddels dat wij actief zijn in bedrijfsoverdrachten en -waarderingen. Minder bekend is dat wij ondernemers periodiek vanuit een financieel perspectief begeleiden. De kwaliteiten van veel MKB-ondernemers liggen vaak in de sfeer van commercie en techniek, maar op financieel gebied is vaak professionele hulp nodig. Deze hulp bieden wij.

Minder bekend is dat de wetgeving rondom de zogenaamde “Flex-B.V.” ertoe leidt dat bestuurders en aandeelhouders van B.V.’s een uitkeringstest moeten doen voordat zij dividend uitkeren. Bij onzorgvuldigheid kan dit leiden tot aansprakelijkheid van bestuurders en aandeelhouders van de B.V. Wij kunnen dit risico beperken.

Bij een bedrijfswaarderingsgeschil wenden partijen zich níet tot een rechter maar kiezen voor een onafhankelijk deskundige. De adviseur oordeelt naar redelijkheid en billijkheid op basis van kennis en ervaring. Het procedureverloop via MKBedrijfsoverdrachten is informeel en op maat. De doorlooptijd is kort, zodat snel tot een oplossing kan worden gekomen.

 

Om ons jubileum luister bij te zetten bieden wij tot 1 mei 2018 bij alle opdrachten die worden verstrekt met een minimale omvang van € 1.500 (excl. BTW) een korting aan van € 250 (excl. BTW).

 

 

Gerelateerde artikelen

MKB-herfinancieringsmarkt
MKB-herfinancieringsmarkt

De MKB-herfinancieringsmarkt is een dynamisch gebied waarin bedrijven op zoek…

0 comments
Coronaschulden
WHOA: Coronaschulden … hoe nu verder….?

“Coronaschulden”, een goed artikel van mijn collega RV’er Pieter Christiaan…

0 comments
WordPress Lightbox Plugin