Topbegeleiding Janssen RIOTECH door MKBedrijfsoverdrachten in verband met internationale participatie

Datum :
12 januari 2018

In het kader van een internationale participatie heeft MKBedrijfsoverdrachten een bedrijfswaardering  voor Janssen Riotech opgesteld.

Janssen RIOTECH is specialist in rioolafsluiters.

In de grond, weg en waterbouw is Janssen Riotech al jaren een betrouwbare leverancier. Hun kernactiviteit bestaat uit het verhuren en verkopen van materialen voor het aanleggen, afsluiten, testen, reinigen, inspecteren en renoveren van rioleringen. Onder het motto “je werkt veilig of je werkt niet” willen zij steeds deze sector van dienst zijn. Met name bij het ontwikkelen van nieuwe producten en het overdragen van kennis en ervaring op het gebied van het veilig afsluiten van rioleringen.

Zij ontwikkelt niet alleen haar eigen rioolafsluiters en afsluitcilinders maar produceert ze ook zelf, gebruikmakend van een state-of-art robot.

Van eerste ontwerp en productontwikkeling via grondstof tot productie en testen. Alles vindt volledig gecontroleerd in huis plaats. Bovendien bestaat hun dienstverlening uit het bieden van klantgerichte oplossingen. Zodanig dat de uit te voeren  projecten niet stagneren. Zie ook http://riotech.nl/specialist-in-rioolafsluiters.

John Custers, Algemeen directeur Janssen RIOTECH, zegt het volgende:

Aanvankelijk dachten wij zelf een waardering te kunnen uitvoeren. De professionele wijze waarop Tom van der Hoff de bedrijfswaardering heeft verricht was zonder meer van grote toegevoegde waarde. Het oog voor detail in combinatie met een sterke organisatie, gefundeerde theoretische onderbouwing en een persoonlijke aanpak heeft een bruikbaar rapport opgeleverd, dat als basis voor de verdere onderhandelingen gediend heeft.

Kortom, wij zijn uitermate tevreden over de samenwerking met MKBedrijfsoverdrachten.

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

MKB-herfinancieringsmarkt
MKB-herfinancieringsmarkt

De MKB-herfinancieringsmarkt is een dynamisch gebied waarin bedrijven op zoek…

0 comments
Coronaschulden
WHOA: Coronaschulden … hoe nu verder….?

“Coronaschulden”, een goed artikel van mijn collega RV’er Pieter Christiaan…

0 comments
WordPress Lightbox Plugin